Ела в отбора на Активните #бисерчета2016! Спечели награди!

Активните #бисерчета2016

 

Фондация „Детски книги“ кани всички млади хора на възраст от 6 до 18 г. да станат част от конкурса „Активните #бисерчета2016“. Той е съпътстваща инициатива към четвъртото издание на наградата „Бисерче вълшебно“ и ще се проведе в периода 10.12.2015 – 17.04.2016 г. Какви са целите на конкурса „Активните #бисерчета2016“? Чрез него организаторите искат да поканят младите хора да се превърнат в активни посланици и да разпространят чрез свои собствени идеи и инициативи информацията за награда „Бисерче вълшебно“ 2016 сред приятелите и съучениците си.

Прочети цялата новина

Днес официално започва Софийският международен панаир на книгата!

Oчакваме всички приятели на издателство „Фют“ на нашия щанд! Приготвили сме ви много, много изненади! Една от тях е специално за почитателите на поредицата „Петсън и Финдъс“.  На 25 декември 2015 г. започват прожекциите на филма „Петсън и Финдъс: Малки бели, голямо приятелство“. Филмът е шведско-немска продукция и е базиран върху поредицата книжки за котарачето Финдъс и неговият приятел Петсън. По време на Софийския международен панаир на книгата, всеки, закупил книжка за Финдъс и Петсън от нашия щанд, има възможност да участва в томбола за 50 двойни билета за филма. Томболата се организира от издателство “Фют“ и от „ПроФилмс“.

Прочети цялата новина

Софийски международен панаир на книгата

Очакваме ви на 43-тото издание на Софийския международен панаир на книгата! Тази година ще се проведе от 8 до 13 декември 2015 г. в Национален дворец на културата. Ще бъдем на етаж 3, щанд 331. Приготвили сме много изненади и специални предложения! 

 

Прочети цялата новина

Стартира Втори национален конкурс за любима книжарница

Второто издание на национален конкурс „Моята любима книжарница“ стартира  на 09.11.2015 г. и гласуването продължава до 11.12.2015 г. Това е единственият конкурс в България, посветен на книжарниците, в който победителят се определя от читателите чрез пряко гласуване. В продължение на един месец всички хора, които обичат да четат, ще имат възможността да дадат своя глас за книжарницата, спечелила тяхната лоялност.

Прочети цялата новина

Спечели книги с игри - подарък за 1 юни!


Теди в градаВ новата съвместна игра на издателство "Фют" и сайта bg.mama от 22 май до 1 юни 2015 г. можете да спечелите книги, като отговорите на въпроса: Колко на брой са книгите от типа "Забавни пътечки" на издателство "Фют"?, и като споделите опита си от използването на книги за игри и активни занимания.

На 1 юни 2015 година жребият ще определи четирима от участниците в играта, които ще получат една от следните награди: "Теди в града", "Малките животни", „Динопарк", "Голяма забавна книга със страшни игри".

 

Прочети цялата новина

Новини 41 до 45 от 45 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x