На 25 април 2016 г. в 13 ч. в Книжен център Гринуич ще бъдат изтеглени наградите от играта „Месец на Майкъл Морпурго“

От 15 март до 15 април 2016 г.  издателство „Фют“ и 60 книжарници от цялата страна проведоха кампания „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите  на Майкъл Морпурго“. Целта на кампанията беше да се стимулира пълноценното общуване  в семейството, да се поощрят децата да четат и ценят хубавите книги. В играта „Месец на Майкъл Морпурго“ се включиха семейства от цялата страна. Използваме възможността да благодарим на всички включили се в играта и да ги поканим на тегленето на наградите – 25 април 2016 г., 13 ч., Книжен център Гринуич. В присъствието на нотариус

Прочети цялата новина

5 дни остават до края на гласуването за любимата книга на децата

Пет дни остават до края на гласуването за най-добра детска книга, избрана от самите деца, за наградата “Бисерче вълшебно” 2016. Линиите за гласуване на сайта: www.biserche.com ще бъдат затворени в 23:59 ч в неделя, 17 април 2016 г., а книгите-победители ще станат известни на тържествената церемония на 22 април.

 

Прочети цялата новина

Мартин Наков споделя: „От тази книга научих, че не бива да се отказвам, независимо от проблемите.”

Мартин Наков е на 13 години, републикански шампион по хокей на лед до 14 годишна възраст. Играе хокей от почти 9 години и една от младите надежди на българския хокей.  Една от любимите му книги е „Супер!” на Майкъл Морпурго. Ето какво ни сподели Марти за нея.

Прочети цялата новина

20% отстъпка по случай Международния ден на детската книга!

2 април е Международеният ден на детската книга. По случай този хубав празник, всички книги на нашия уебсайт ще са с 20% отстъпка на 31 март; 1 и 2 април! Отстъпката не важи за книгите на Майкъл Морпурго.

Прочети цялата новина

Екатерина Митренцева споделя: „Морпурго ми стана особено близък заради способността да покаже чистата, предана обич между децата и животните.”

 

Месецът на известния автор Майкъл Морпурго е в разгара си и ние продължаваме да разговаряме с някои от хората, които познават текстовете му най-добре! Екатерина Митренцева също има важната задача да превежда Морпурговия език на български. Ето какво споделя тя за своя опит с книгите на Майкъл Морпурго.

 

Прочети цялата новина

Мария Пипева споделя: „Морпурго е писател с мисия!”

В рамките на Месеца на Майкъл Морпурго, разговаряхме с някои от хората, които познават книгите му най-добре и имаха отговорната задача да преведат Морпурговския език на български.

Ето какво споделя Мария Пипева за опита си с книгите на Майкъл Морпурго. 

Прочети цялата новина

Игрите в месеца на Майкъл Морпурго вече започнаха!

Включете се в игрите по случай месеца на обичания писател Майкъл Морпурго! Всяка седмица ще имате възможност да участвате в различни инициативи и да печелите награди! Следете всички актуални събития на страницата на Майкъл Морпурго във фейсбук. Време е забавлението да започне и тъй като сме любители на изкуството, стартираме с конкурс за рисунки.

Прочети цялата новина

Виж при кого отиват енциклопедиите от играта "Оцени любимата си книга в Читателски клуб Фют"

Дойде време да обявим късметлиите, изтеглени в жребия на играта "Оцени любимата си книга в Читателски клуб Фют!" Много благодарим на всички, които изказха своето мнение за нашите книги. Надяваме се, че ще продължите да го правите, защото - както казахме, вашето мнение е много важно за нас!

Прочети цялата новина

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ И УЧАСТИЕ В ИГРАТА „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите на Майкъл Морпурго“

Тук ще откриете пълните условия за провеждане и участие в играта „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите на Майкъл Морпурго“.

Прочети цялата новина

Започва играта „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите на Майкъл Морпурго“

В месеца на Майкъл Морпурго – един от най-известните и награждавани съвременни британски писатели, 6 негови книги ще изпратят 2 семейства на четиридневно пътуване до Лондон през месец юни. Участието в играта е обвързано с покупка. В периода от 7 март 2016 до 15 април 2016 г. всеки участник трябва да закупи 6 книги по избор и да събере 6 печата в специален талон. Покупките трябва да са само от една книжарница, избрана от клиента измежду посочените в талона. Книгите може да се закупуват в пакет или поотделно. Печатът се поставя на определеното място в талона на касата на книжарницата. Талонът със събраните печати или негово фотокопие с мокри печати се изпраща по пощата на адреса на издателство „Фют“: София 1528, бул. „Искърско шосе“ №7, к-с Европа, сграда №6  до 15 април 2016 г. Участие в играта се допуска и при еднократна покупка на комплект от 6 книги по избор през сайта на издателство „Фют“. В този случай желаещите да участват заявавят това с имейл на адрес: knigi@fiut.bg, включващ следната информация: № на поръчката, с която са закупени книгите, фамилия на семейството, адрес, имейл, телефон за контакт, имена и възраст на децата в семейството.

 

Прочети цялата новина

Новини 31 до 40 от 50 общо

на страница
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x