Стартира Втори национален конкурс за любима книжарница

Второто издание на национален конкурс „Моята любима книжарница“ стартира  на 09.11.2015 г. и гласуването продължава до 11.12.2015 г. Това е единственият конкурс в България, посветен на книжарниците, в който победителят се определя от читателите чрез пряко гласуване. В продължение на един месец всички хора, които обичат да четат, ще имат възможността да дадат своя глас за книжарницата, спечелила тяхната лоялност.

Прочети цялата новина

Спечели книги с игри - подарък за 1 юни!


Теди в градаВ новата съвместна игра на издателство "Фют" и сайта bg.mama от 22 май до 1 юни 2015 г. можете да спечелите книги, като отговорите на въпроса: Колко на брой са книгите от типа "Забавни пътечки" на издателство "Фют"?, и като споделите опита си от използването на книги за игри и активни занимания.

На 1 юни 2015 година жребият ще определи четирима от участниците в играта, които ще получат една от следните награди: "Теди в града", "Малките животни", „Динопарк", "Голяма забавна книга със страшни игри".

 

Прочети цялата новина

Новини 31 до 32 от 32 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x