Избраха „Любимата книжарница на България“ за 2015 г.!

На 15 декември в литературен клуб „Перото“ се състоя официална церемония по случай националния конкурс „Моята любима книжарница“.  Тази година в надпреварата се включиха 180 книжарници, които се съревноваваха за любовта на читателите от цялата страна. От 9 ноември до 11 декември 2015 г. повече от 9000 гласували определиха любимата книжарница на българите. За втора поредна година Книжен център „Гринуич“ от гр. София спечели големият приз „Любима книжарница на България“.

Прочети цялата новина

Днес официално започва Софийският международен панаир на книгата!

Oчакваме всички приятели на издателство „Фют“ на нашия щанд! Приготвили сме ви много, много изненади! Една от тях е специално за почитателите на поредицата „Петсън и Финдъс“.  На 25 декември 2015 г. започват прожекциите на филма „Петсън и Финдъс: Малки бели, голямо приятелство“. Филмът е шведско-немска продукция и е базиран върху поредицата книжки за котарачето Финдъс и неговият приятел Петсън. По време на Софийския международен панаир на книгата, всеки, закупил книжка за Финдъс и Петсън от нашия щанд, има възможност да участва в томбола за 50 двойни билета за филма. Томболата се организира от издателство “Фют“ и от „ПроФилмс“.

Прочети цялата новина

Софийски международен панаир на книгата

Очакваме ви на 43-тото издание на Софийския международен панаир на книгата! Тази година ще се проведе от 8 до 13 декември 2015 г. в Национален дворец на културата. Ще бъдем на етаж 3, щанд 331. Приготвили сме много изненади и специални предложения! 

 

Прочети цялата новина

Стартира Втори национален конкурс за любима книжарница

Второто издание на национален конкурс „Моята любима книжарница“ стартира  на 09.11.2015 г. и гласуването продължава до 11.12.2015 г. Това е единственият конкурс в България, посветен на книжарниците, в който победителят се определя от читателите чрез пряко гласуване. В продължение на един месец всички хора, които обичат да четат, ще имат възможността да дадат своя глас за книжарницата, спечелила тяхната лоялност.

Прочети цялата новина

Спечели книги с игри - подарък за 1 юни!


Теди в градаВ новата съвместна игра на издателство "Фют" и сайта bg.mama от 22 май до 1 юни 2015 г. можете да спечелите книги, като отговорите на въпроса: Колко на брой са книгите от типа "Забавни пътечки" на издателство "Фют"?, и като споделите опита си от използването на книги за игри и активни занимания.

На 1 юни 2015 година жребият ще определи четирима от участниците в играта, които ще получат една от следните награди: "Теди в града", "Малките животни", „Динопарк", "Голяма забавна книга със страшни игри".

 

Прочети цялата новина

Новини 31 до 35 от 35 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x