Изтеглихме наградите

Както знаете, играта „Спечелете пътуване до Лондон с книгите на Майкъл Морпурго” приключи на 15 април. Получихме общо 195 талона от цялата страна. Днес, 25.04.2016 г., в 13 часа в книжарница „Гринуич” в присъствието на нотариус бяха изтеглени имената на печелившите. Голямата награда пътуване до Лондон беше изтеглена от г-жа Любов Костова – Директор на Британски съвет.

Прочети цялата новина

На 25 април 2016 г. в 13 ч. в Книжен център Гринуич ще бъдат изтеглени наградите от играта „Месец на Майкъл Морпурго“

От 15 март до 15 април 2016 г.  издателство „Фют“ и 60 книжарници от цялата страна проведоха кампания „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите  на Майкъл Морпурго“. Целта на кампанията беше да се стимулира пълноценното общуване  в семейството, да се поощрят децата да четат и ценят хубавите книги. В играта „Месец на Майкъл Морпурго“ се включиха семейства от цялата страна. Използваме възможността да благодарим на всички включили се в играта и да ги поканим на тегленето на наградите – 25 април 2016 г., 13 ч., Книжен център Гринуич. В присъствието на нотариус

Прочети цялата новина

5 дни остават до края на гласуването за любимата книга на децата

Пет дни остават до края на гласуването за най-добра детска книга, избрана от самите деца, за наградата “Бисерче вълшебно” 2016. Линиите за гласуване на сайта: www.biserche.com ще бъдат затворени в 23:59 ч в неделя, 17 април 2016 г., а книгите-победители ще станат известни на тържествената церемония на 22 април.

 

Прочети цялата новина

Мартин Наков споделя: „От тази книга научих, че не бива да се отказвам, независимо от проблемите.”

Мартин Наков е на 13 години, републикански шампион по хокей на лед до 14 годишна възраст. Играе хокей от почти 9 години и една от младите надежди на българския хокей.  Една от любимите му книги е „Супер!” на Майкъл Морпурго. Ето какво ни сподели Марти за нея.

Прочети цялата новина

20% отстъпка по случай Международния ден на детската книга!

2 април е Международеният ден на детската книга. По случай този хубав празник, всички книги на нашия уебсайт ще са с 20% отстъпка на 31 март; 1 и 2 април! Отстъпката не важи за книгите на Майкъл Морпурго.

Прочети цялата новина

Екатерина Митренцева споделя: „Морпурго ми стана особено близък заради способността да покаже чистата, предана обич между децата и животните.”

 

Месецът на известния автор Майкъл Морпурго е в разгара си и ние продължаваме да разговаряме с някои от хората, които познават текстовете му най-добре! Екатерина Митренцева също има важната задача да превежда Морпурговия език на български. Ето какво споделя тя за своя опит с книгите на Майкъл Морпурго.

 

Прочети цялата новина

Мария Пипева споделя: „Морпурго е писател с мисия!”

В рамките на Месеца на Майкъл Морпурго, разговаряхме с някои от хората, които познават книгите му най-добре и имаха отговорната задача да преведат Морпурговския език на български.

Ето какво споделя Мария Пипева за опита си с книгите на Майкъл Морпурго. 

Прочети цялата новина

Игрите в месеца на Майкъл Морпурго вече започнаха!

Включете се в игрите по случай месеца на обичания писател Майкъл Морпурго! Всяка седмица ще имате възможност да участвате в различни инициативи и да печелите награди! Следете всички актуални събития на страницата на Майкъл Морпурго във фейсбук. Време е забавлението да започне и тъй като сме любители на изкуството, стартираме с конкурс за рисунки.

Прочети цялата новина

Виж при кого отиват енциклопедиите от играта "Оцени любимата си книга в Читателски клуб Фют"

Дойде време да обявим късметлиите, изтеглени в жребия на играта "Оцени любимата си книга в Читателски клуб Фют!" Много благодарим на всички, които изказха своето мнение за нашите книги. Надяваме се, че ще продължите да го правите, защото - както казахме, вашето мнение е много важно за нас!

Прочети цялата новина

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ И УЧАСТИЕ В ИГРАТА „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите на Майкъл Морпурго“

Тук ще откриете пълните условия за провеждане и участие в играта „Спечелете семейно пътуване до Лондон с книгите на Майкъл Морпурго“.

Прочети цялата новина

Новини 31 до 40 от 50 общо

на страница
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x