Докоснете се до магията на игрите и забавлението с APLI Kids!

Докоснете се до магията на игрите и забавлението с APLI Kids! За първи път ще се проведе отворена демонстрация на всички игри и творчески материали Apli Kids за деца и родители - на 20. 10. 2016 от 16:00 ч.  до 17:00 ч. в книжарница "Фют" на ул. "АтанДас Узунов" 38.  Очакваме ви! 

Прочети цялата новина

Честит първи учебен ден!

http://www.bbb.org/sdoc/news-events/news-releases/2015/make-your-kids-return-to-school-easy-and-stress-free/

 

 

Честит първи учебен ден! Поздравяваме всички педагози и ученици по случай първия учебен ден! Пожелаваме ви да бъдете здрави, упорити и любознателни! Нека новата учебна година бъде успешна, изпълнена с много нови знания и приключения!

Прочети цялата новина

В Деня на София заповядайте на детски празник „Да играем безопасно“!

В Деня на София заповядайте на детски празник „Да играем безопасно“! Включете се в конкурса „Детската площадка на моите мечти“! Как? Нарисувайте или изработете макет на съоръжение или проект на своята мечта за детска площадка и ги донесете на празника “Да играем безопасно”.

 

Прочети цялата новина

„Алея на книгата“ в София e от 6 до 11 септември

Четвъртото издание на „Алея на книгата“ в София започва на празничния 6 септември и ще продължи до 11 септември 2016 г. Тази година събитието отново ще бъде в центъра на София - под фенерите на пешеходния бул. „Витоша“. Издателство „Фют” ще бъде в шатра №2. Очакваме ви всеки ден от 10:00 до 20:00 часа!

Прочети цялата новина

„Алея на книгата“ във Варна е вече на 7

От  29-и юли до 7-и август  „Алея на книгата“ във Варна ще бъде дом за книгите на над 50 от водещите български  издателства и книготърговци. Пространството от хотел „Черно море“ до Фестивалния и конгресен център  ще обогати и доразвие колорита на градската среда – всеки ден от 10.00 до 22.00 ч. Ще откриете издателство "Фют" в шатра 8. Очакваме ви!

 

Прочети цялата новина

Забавно лято с „Фют”

Четенето е също толкова забавно, колкото и летните игри! Разрешете криминалните загадки с детективите Агата и Лари, опечете най-вкусните мъфини с „Клубът на мъфините”, разбулете тайната на магическите пръстени с Марли, Сузе и Луна и пътешествайте заедно със семейството на Давид от „Детективи по неволя”! Изживейте едно щуро лято с романите на „Фют” и се възползвайте от нашето специално предложение: при покупка на 3 романа от поредиците, изброени по-долу, получавате 4-ти като подарък по ваш избор!

Прочети цялата новина

Очакваме ви на Пролетния базар на книгата!

От 24 до 29 май в НДК ще се проведе Пролетния базар на книгата. Издателство "Фют" ще бъде на етаж 3, щанд 333.  Очакваме ви от 10:00 до 20:00 ч. за дните от 24 до 28 май и от 10:00 до 19:00 ч. на 29 май. 

Прочети цялата новина

Искаме да научим децата си да обичат хората и света

Представяме ви в кратичко блиц интервю семейство Радуловивторото семейство, което ще пътува до Лондон, благодарение на книгите на Майкъл Морпурго.

Прочети цялата новина

Издателство "Фют" гостува в Благоевград!

 865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a87419eaaedcf1cdafa119dffe3512780d2df.jpg (473×311)Издателство "Фют" гостува в Благоевград от 10 до 15 май 2016 г. Пъстрата палатка на издателство „ФЮТ“ очаква малките читатели на площад "Георги Измирлиев” всеки ден от 10 до 20 часа по време на  алея на книгата "Литера експо". За  поредна година малчуганите и техните родители ще могат да се докоснат до най-новото от света на детската книга!

 

Прочети цялата новина

Гледахме изписано името на нашето семейство и мислехме, че е сън!

Представяме ви семейство Игнатови – едно от двете семейства, което ще пътува за Лондон, благодарение на книгите на Майкъл Морпурго, в кратичко блиц интервю.

Прочети цялата новина

Новини 21 до 30 от 50 общо

на страница
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x