"Мечокът и пианото" вече и на филм

През декември филмът за пръв път ще бъде показан пред публиката в Англия, като част от специалното Коледно турне на "Керът Продъкшънс". Филмът е озвучен с гласа на великолепната и обичана британска актриса Джоана Лъмли ("Вълкът от Уолстрийт", "Аз преди теб"), а музиката е на Даниел Уибли.

Вече четири години "Керът Продъкшънс" представя пред децата любими анимирани приказки под акомпанимента от изпълнение на живо на филхармоничен оркестър. Освен да се срещнат с приказните герои, по време на представленията децата имат възможност да научат повече за музиката и музикалните инструменти. Досега музикантите са представили пред  публика филмите "Пепеляшка", "Лешникотрошачщата" и "Снежният човек" по едноимменната приказка на Реймънд Бригс, а от този декември в репертоара им влиза и "Мечокът и пианото".

"С нетърпение очаквам да видя на голям екран филма по моята книга, и то придружен с изпълнение на живо от брилянтни музиканти", споделя Дейвид Личфийлд.

Да се надяваме, че някой ден ще можем да видим филма и у нас, а дотогава можете да следите новини от турнето на "Мечокът и пианото" на адрес www.carrotproductions.com и да се наслаждавате на книжката.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x