Днес официално започва Софийският международен панаир на книгата!

Очакваме всички приятели на издателство „Фют“ на нашия щанд! Приготвили сме ви много, много изненади! Една от тях е специално за почитателите на поредицата „Петсън и Финдъс“.  

 

На 25 декември 2015 г. започват прожекциите на филма „Петсън и Финдъс: Малки бели, голямо приятелство. Филмът е шведско-немска продукция и е базиран върху поредицата книжки за котарачето Финдъс и неговият приятел Петсън. Старият Петсън живее в малка червена къщичка и прекарва времето си в дялкане на дърво, вършене на причудливи неща върху своите безбройни изобретения,в риболов и грижи за пилетата. Един ден му подаряват малко коте. Петсън го кръщава Финдъс и го отглежда с любов. Щастието му е пълно, докато котаракът не започва да говори – това е началото на изпълнено с пакости, чудесно и неразделно приятелство. Трейлър на филма може да видите  ТУК.

 

Любопитни ли сте да разберете как Петсън се справя с говорещия котарак? По време на Софийския международен панаир на книгата, всеки, закупил книжка за Финдъс и Петсън от нашия щанд, има възможност да участва в томбола за 50 двойни билета за филма. Томболата се организира от издателство “Фют“и от „ПроФилмс“.

 

Освен това, в големите книжарници през целия месец декември, гостуват Финдъс и Петсън, и децата могат да се снимат с любимите си герои.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x