Голяма книга за детската градина 4-6 г.

Възраст: 4-6
Страници: 96
Формат: 227х247
Техническа характеристика: Баркод 3800083811169
Меки корици

Поредица: букви, азбука
Описание: Образователни книги за деца
Описание

Детайли

Тази книга ще помогне на децата да навлязат с желание и радост в процеса на ученето! Тя включва упражнения във форма на игра, които подпомагат усвояването на базови знания и умения, необходими за постъпването в първи клас, развиват способностите на децата да учат, да се концентрират, да запаметяват, да мислят самостоятелно и творчески.
Книгата може да се ползва от педагозите в предучилищните заведения и в сборните групи през ваканцията, както и от родителите - за съвместни занимания с децата у дома.

За авторите:

Албена Иванович е известна детска писателка във Франция, води курсове за обучение на кадри за детските градини и ясли, автор на много книги и образователни статии.

Росица Христова е педагог с дългогодишен опит в прилагането на подходи от световната развиваща игрова педагогика. Води курсове и ателиета за деца с родители. Автор е на програма за ранно детско развитие, учебни помагала за детската градина, статии за родители.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Автор Албена Иванович, Росица Христова
Възраст 4, 5, 6
Страници 96
Формат 227х247
Техническа характеристика Баркод 3800083811169
Меки корици
Поредица букви, азбука
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x