Най-смешните приказки - Драконите

Възраст: 6-10
Страници: 80
Формат: 210х275
ISBN: 978-954-625-860-1
Поредица: Най-смешните приказки
Описание: Забавни детски приказки.
Описание

Детайли

Тази чудесна книга съдържа осем забавни и изпълнени с напрежение истории за дракони, написани с чувство за хумор. В тях има много шеги, неочаквани премеждия и удивителни случки. Ще се запознаете със сър Бертилак, с неговата красива племенница Агнес, с пажа Порит, с цял куп чудовищни дракони.

За авторката:

Никола Бакстър е разработила и написала повече от триста книги за издатели от различни страни. Тя много харесва вълшебния начин, по който думите и илюстрациите се подкрепят взаимно и създават магическите светове в детските книги.

Любимите й неща са компютрите, криминалетата и тортите (не задължително в този ред). Живее в Нарфолк, Англия

За художника:

Колин Кинг илюстрира детски книги от 1976 г. Работил е по над повече от 60 заглавия. Много от тях имат международен успех. Четирите му деца вече са пораснали, но той, за щастие, все още не е, затова с удоволствие рисува странстващи рицари и дракони, които свирят рокендрол.

От поредицата:

Най-смешните приказки - Пиратите

 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ISBN 978-954-625-860-1
Автор Никола Бакстър и Колин Кинг
Възраст 10, 6, 7, 8, 9
Страници 80
Формат 210х275
Поредица Най-смешните приказки
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x