КОКАЛЧЕ ЗА КУЧЕНЦЕТО + ТРЕВИЦА ЗА ТЕЛЕНЦЕТО

Възраст: 1-4
Страници: 10
Формат: 120х120
Техническа характеристика: цветни, картонени, щанцована

Баркод 3800083821144

Описание:

Местете кученцето, теленцето, пиленцето и зайчето от страничка на страничка, за да им помогнете да си намерят вкусен обяд и любимата играчка, да открият къде са се скрили приятелите им и да си намерят хубава къщичка.

 


Описание

Детайли

Малките деца се развиват и учат, докато играят. С тези весели книжки те ще се забавляват и ще развият уменията си да говорят, ще научат нови думи, ще придобият нови знания за заобикалящия ги свят.

С подходящи въпроси насърчавайте детето да описва какво вижда на картинките – да назове животните и предметите, да опише какво правят или за какво служат, да ги преброи, да каже какъв е цветът им.

Заедно имитирайте звуците, които издават животните. Превърнете четенето в театър – четете репликите на героите с различен глас и интонация.

Задавайте въпроси, за да проследите заедно последователността на разказа:

Кого първо среща теленцето? А след това кого видяло...

Когато разглеждате книжки заедно с детето и му четете, вие му помагате да заобича книгите и четенето, подготвяте го да се превърне от слушател в читател.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Възраст 1, 2, 3, 4
Страници 10
Формат 120х120
Техническа характеристика цветни, картонени, щанцована

Баркод 3800083821144
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Mediathek
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x