Йоко (комплект)

Възраст: 8-10
Страници: 144/168/152
Формат: 130х200
Техническа характеристика: графични илюстрации

Баркод 3800083818106

Описание:

ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ!


Описание

Детайли

Кой е този ЙОКО! Малко космато същество, което може да ходи на четири крака, но и само на два. Йоко не прилича на никого другиго на света - обожава замразена храна, може да става невидим и обича да танцува диво. Най-необикновеният, мил и смешен приятел! Появата му променя напълно живота на Пия. Какво ще се случи? Ще се случат грандиозни приключения, разказани от сладкодумника КНИСТЕР – един от най-известните и обичани автори на романи за деца.

 Комплект с 3-те романа от поредицата:

Кой е този Йоко?
Бъркотия в училище
Нощ на ужасите в класната стая

Закупувайки комплекта спестявате 6 лева от цената на книгите. 

Книстер не е истинското име на известния на всички автор на поредиците за Йоко и Лили Чудото. Той се казва Лудгер Йохман. Роден е през 1952 г., завършил е специална педагогика и известно време е работил в училище. Най-дълго обаче се занимава с писане. Повече от 30 години пише книги и пиеси за деца. Автор е на компютърни игри, сценарии за телевизионни предавания и кинопродукции. Повечето от неговите произведения са предназначени за деца. Както самият той казва за себе си „аз съм откривател на истории и музика за деца”. А да, господин Лудгер Йохман е изключителен рокманиак и не случайно е избрал псевдонима Книстер.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Възраст 10, 8
Страници 144/168/152
Формат 130х200
Техническа характеристика графични илюстрации

Баркод 3800083818106
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Mediathek
Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x