Да направим от хартия! Картини с оригами - Слонче

Възраст: 6-12
Формат: 280x220
Техническа характеристика: Корица: мека
Страници: цветни, картонени, Баркод 3800083816713


Описание: Картини с оригами
Описание

Детайли

• 7 модела на оригами и ясни инструкции стъпка по стъпка • Комплект цветни листа • 82 декоративни елемента • 7 картини за оцветяване и апликиране За изпълнението на проектите в тези книги ще са ви необходими лепило и цветни моливи (или пастели), малко сръчност, търпение и въображение. Първо, сгънете оригамите, като следвате ясните указания стъпка по стъпка. Преди да използвате цветните листове в пликчето в края на книгата, можете да се упражните с какъвто и да е квадратен лист тънка хартия. Второ, оцветете картините, като следвате цветните модели в книгата, или както ви харесва. Трето, залепете декоративните елементи на местата, очертани с пунктири. Четвърто, залепете в картината фигурката оригами. Вашата прелестна жива картина е готова! Приятни занимания!
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Възраст 10, 11, 12, 6, 7, 8, 9
Формат 280x220
Техническа характеристика Корица: мека
Страници: цветни, картонени, Баркод 3800083816713

Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x