Кръговрати: Дървото

Възраст: 8-18
Страници: 64
Формат: 247х282
Поредица: Кръговрати
Описание

Детайли

Тази книга ще ви запознае с едни от най-удивителните организми, без които животът на Земята би бил невъзможен. Разходете се в гора, притихнала в снежната прегръдка на зимата. Насладете се на прекрасните орхидеи, които растат по дърветата в джунглата. Почувствайте величието на най-големите живи организми в света и чуйте шепота на дървета, които живеят вече повече от 4 хиляди години. Разгледайте вътрешността на едно дърво и разберете как се развива от малко семе до част от величествена вековна гора…

  • Удивителни дигитални илюстрации
  • Двойно разгъващи се страници и панорамен елемент
  • Речник на понятията

За автора: Дейвид Бърни работил като биолог в горски природен резерват, преди да започне кариерата си на автор на научно-популярни книги за дивата природа и околната среда. Написал е повече от 100 книги, някои от които отличени с научни награди.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Автор Дейвид Бърни
Възраст 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 8, 9
Страници 64
Формат 247х282
Поредица Кръговрати
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x