3D очила: Чудесата на света

Възраст: 7-14
Страници: 64
Формат: 250х270
Техническа характеристика: твърди корици, цветни илюстрации,
3D илюстрации + 3D очила

Баркод 3800083812241

ISBN: 978-954-625-759-8
Поредица: 3D илюстрации, 3D очила
Описание: Детска триизмерна енциклопедия за чудесата на света.
Описание

Детайли

Триизмерна книга + 3D очила
Сложете 3D очилата и разгледайте като на живо някои от най-великите човешки творения – от Александрийския фар и Висящите градини във Вавилон и Петра, Тадж Махал и статуята на Христос Спасител в Рио де Женейро. Допълнителната информация ще ви помогне да научите повече за културата и историята на различните народи и географски кътчета на света.

 

Допълнителна информация:

Книгата представя Седемте чудеса на Древния свят, както и Новите седем чудеса на света. Списъкът на чудесата на Древния свят е направен от древногръцкия поет Антипатър от Сидон през II в. пр.н.е. От тях до наши дни е запазена единствено Хеопсовата пирамида в Гиза.
Списъкът на Новите седем чудеса на света е представен през 2007 г. Изборът е направен чрез гласуване по телефон или в интернет, организирано от швейцарска фондация. В гласуването са взели участие над сто милиона души от цял свят.
В книгата, великите творения на човешката мисъл и инженерното изкуство от древността до наши дни са подредени хронологично от египетските пирамиди до статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро. Предоставена е изчерпателна информация за всеки обект, както и исторически, културни и географски подробности. 3D илюстрациите правят прочутите световни забележителности почти осезаеми и дават на читателите уникална възможност да почувстват завладяващата им сила.

Линк към 3D книгата "Велики битки в историята на света"

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Автор Колектив; превод: Лиляна Димкова
Възраст 14, 7
Страници 64
Формат 250х270
Техническа характеристика твърди корици, цветни илюстрации,
3D илюстрации + 3D очила

Баркод 3800083812241
Поредица 3D илюстрации, 3D очила
ISBN 978-954-625-759-8
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x