Откривател: Човешкото тяло

Възраст: 8-14
Страници: 64
Формат: 242х265
ISBN: 978-954-625-463-4
Поредица: Откривател
Описание: Детска енциклопедия за човешкото тяло.
Описание

Детайли

Тази блестящо илюстрирана книга ще ви запознае с едно от най-удивителните чудеса на природата - изключително сложно устроения човешки организъм. Ще наблюдавате отблизо как работят отделните му части и ще разберете как се постига съвършеното единство в действията им. Ще разгледате невидимите с просто око клетки, които изграждат тялото. Ще научите как растем и защо остаряваме, как запазваме равновесие и как извършваме най-разнообразни движения.

Автор на книгата е д-р Линда Калабрези. Тя е здравен консултант на няколко телевизии, автор и редактор на многобройни здравни публикации, главен редактор и на седмично медицинско издание.

За поредицата:
Книгите от поредицата "Откривател" са огромна стъпка напред в издаването на информационни книги за младите читатели. Техни автори са водещи в своята област изследователи. При представянето на информацията се акцентира върху визуалното й възприемане - чрез динамично оформление на страниците, кратки текстове, онагледени с впечатляващи картинни схеми на процесите и явленията и снимки на тримерни модели.
Книгите от поредицата допълват учебния материал и са ценно помагало за ученици и учители, които искат да онагледят учебния материал и да го поднесат по интересен начин.

Други книги за човешкото тяло:

Моята първа енциклопедия за Човешкото тяло

Човешкото тяло

Човешкото тяло - панорамна

Какво става с мен? Книга за всяко момиче

Какво става с мен? Книга за всяко момче

За всяко момиче, за всяко момче

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ISBN 978-954-625-463-4
Автор Линда Калабрези
Възраст 10, 11, 12, 13, 14, 8, 9
Страници 64
Формат 242х265
Поредица Откривател
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x