300 WORDS * 300 Думи

Възраст: 7-14
Страници: 32
Формат: 215х285
Поредица: Докато играеш, можеш всичко да узнаеш!
Описание: Образователни книги за деца
Описание

Детайли

Книгата е предназначена за деца, които изучават английски език една, две или три години и е съобразена с факта, че децата учат най-лесно и най-ефективно, когато се забавляват. Заниманията, предлагани от книгата, включват повече от 300 най-често употребявани думи и улесняват запаметяването им. Създава навици за групиране на думите в категории и помага на децата да организират информацията така, че да учат по-лесно. Подробните илюстрации служат за своеобразен картинен речник. В края на книгата са включени отговори на задачите и речника.

Книгите от серията са полезно и необходимо допълнение към материала, изучаван в детските градини и началното училище. Подходящи са както за самостоятелна работа, така и за съвместни занимания с родителите.


Допълнителна информация

Допълнителна информация

Възраст 10, 11, 12, 13, 14, 7, 8, 9
Страници 32
Формат 215х285
Поредица Докато играеш, можеш всичко да узнаеш!
Мнения

Само потребители, които са чели книгата, могат да дават мнения. Ако сте прочели книгата, можете да я маркирате като прочетена.

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да използвате сайта вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.
x